Kassasystem

Nytt kassasystem, kvittoskrivare, kassalådor, streckkodsläsare

Kassasystem och kassautrustning för butiker - Kvittoskrivare kassalådor streckkodsläsare

HP Basic POS kassasystem

- HP Micro Pro Intel baserad PC med Windows 10
- 4 GB ram och 500 GB Hårddisk
- 22 tum Bildskärm
- Star TSP 143 kvittoskrivare
- Elektrisk kassalåda
- CCD Streckkodsläsare
- 6 x USB
- Komplett körklar men exkl kassaprogramvara

http://datorhuset.com/shop/hp-basic-pos-kassasystem.html

Hos oss hittar du mobila och stationära kassasystem. Vi erbjuder ett urval av kassasystem i olika utföranden och prisklasser så att du kan hitta en kassa som passar dig.

Vad är ett kassasystem?

Ett kassasystem för PC är en dator med kvittoskrivare, kassalåda ev streckkodsläsare och en kassaprogramvara. Datorn kan se ut på olika sätt men den är anpassad just för att användas som kassa med en tydlig skärm (ev pekskärm), termokvittoskrivare från Star TSP 143 och olika typer av streckkodsläsare för artiklar. Till skillnad från enklare kassaregister erbjuder kassasystem större möjligheter att kontrollera din försäljning för att du lätt ska se vad du har sålt. Kassaprogrammet är lätt att lära sig och det finns möjlighet till statistik över varor som säljer bäst, klockslag du säljer mest, möjlighet att skapa en egen kundklubb och mycket mer. Funktioner som sparar tid när det är dags för administrativt jobb och ger det tid över till aktiv försäljning.

Vilket kassasystem bör jag välja?

Många mindre kassasystem fungerar bra för butik, frisörer, restauranger, popup butiker, loppis och andra branscher. För att göra det enkelt finns färdiga paket kringutrustning du behöver. Du kan välja om du vill ha stationärt eller mobilt kassasystem.

Stationära kassasystem är det bästa valet om man vill ha kassor med många köp och möjlighet att använda datorn till annat. Våra stationära kassasystem är PC-baserade som även kan användas till annat. Det är ett bra val för många mindre butiker som vill ha ett snabbt och enkelt kassasystem och en dator som även kan hantera bokningar, inbjudningar och annat. Stationära kassasystem är också bra för butiker som vill ha pålitliga, trygga kassor med tydliga touchskärmar och bra prestanda. De olika kassadatorerna skiljer sig åt i funktion och utseende.

Ett mobilt kassasystem är ett utmärkt val om man vill ha en lite mindre kassa eller om man har en tillfällig butik och lätt vill kunna flytta kassan. De mobila kassorna körs på en surfplatta vilket gör att de tar mindre plats. Tack vare nya, intelligenta lösningar finns enkel och smidig kringutrustning i form av mobila kvittoskrivare, kortterminaler.

Vi kan hjälpa dig att välja kassa, kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den bästa kassalösningen.

Hur köper jag enklast ett kassasystem?

Du kan beställa ditt kassasystem direkt på webben eller kontakta oss så hjälper vi dig direkt.

http://datorhuset.com/shop/hp-basic-pos-kassasystem.html

Vad behöver jag till mitt kassasystem?

Vi erbjuder prisvärda kassapaket med de vanligaste kassatillbehören i form av kvittoskrivare och kassalåda och alla går att komplettera med kortläsare. Vill du ha möjlighet att ta betalt med kort kan vi hjälpa dig med de avtal och blanketter. Vi har ett utbud av tillbehör till ditt kassasystem, som kortläsare för bonuskort, streckkodsläsare, inventeringsterminal, kunddisplay och mer.

Kontakta oss för att få ett förslag på kassa som passar din verksamhet!