Vår molnbackup ger dig 1 års versionshistorik

Backup, versionshistorik

Utökad versionshistoria

Har du någonsin raderat en fil av misstag eller sparat av misstag under en viktig bit arbete? Backblaze behåller en 30-dagarsversionshistorik för dina säkerhetskopierade filer för att hjälpa till i sådana situationer, men idag ger vi dig möjligheten att utöka din versionshistorik till ett år eller för evigt. Den här nya funktionaliteten är tillgänglig på översiktssidan för dator säkerhetskopiering och sidan Grupphantering om du använder Backblaze Groups! Backblaze v7.0 krävs för att kunna använda Versionshistorik. Läs mer om versioner och utökad versionshistorik .

Du kan förläng din versionshistoria

Alla våra Backblaze datorkopior för datorer har 30-dagars versionshistorik ingår i deras säkerhetskopia-licens. Det betyder att du kan gå tillbaka i tiden i 30 dagar och hämta gamla versioner av dina filer eller till och med filer som du har tagit bort.

Men du kan få 1-årsversionshistoria

Att utöka din versionshistoria från 30 dagar till ett år innebär att alla versioner av dina filer som säkerhetskopieras - oavsett om du har uppdaterat, ändrat eller helt tagit bort dem från din dator - kommer att förbli i Backblaze-säkerhetskopian i ett år efter att ha ändrats eller raderas från din enhet. Att utöka din versionshistoria till ett år är ytterligare 30 kr per månad och debiteras baserat på din licenstyp (månadsvis, årlig eller tvåårig). Som alltid kommer alla avgifter att beräknas för att matcha med ditt licensförnyelsedatum.

Forever Version History

Att utöka din versionshistoria från 30 dagar eller ett år till evigt betyder att Backblaze aldrig kommer att ta bort filer från din Backblaze-säkerhetskopia oavsett om du har uppdaterat, ändrat eller helt tagit bort dem från din dator eller inte. Att utöka versionshistoriken till alltid är ungefär ett år, med ytterligare30 kr per månad (i förhållande till din licensplanstyp) plus10 öre / GB / månad för versioner modifierade på din dator för mer än ett år sedan.

1-år eller för evigt

Detta är en fantastisk ny funktion för människor som vill ha ökad sinnesfrid. Om du vill veta mer om Versionshistorik, prissättning och exempel på hur du återställer besöker du Vanliga frågor om versionhistorik .

Mac- och Windows uppdateringar. Effektivare prestanda för uppladdningar

Vi har ändrat hur Backblaze överför stora filer på din maskin genom att omarbeta hur vi grupperar och bryter isär filer för överföring. Den maximala paketstorleken har ökat från 30 MB till 100 MB. Detta gör det möjligt för appen att överföra data mer effektivt genom bättre utnyttjande av gängning, vilket också jämnar upp överföringsprestanda, minskar känsligheten för latens och leder till mindre datastrukturer.

Uppdateringar med en enda inloggning för backblaze-grupper

Vi har lagt till support för Microsofts Office 365 i Backblaze Groups och har gjort SSO-uppdateringar av funktionen Inherit Backup State så att den stöder SSO-aktiverade konton. Detta innebär att du nu kan logga in på Backblaze med dina Office 365-referenser, liknande att använda Googles SSO.

Högre upplösning för enklare visning av information

Vi har uppdaterat hur våra applikationer ser ut på skärmar med högre upplösning, vilket ger en mer härlig tittarupplevelse!

Vi har lagt till support för MacOS Catalina och förbättrat vissa MacOS-systemmeddelanden. MacOS erbjuder några fantastiska nya funktioner för Mac och vi har ändrat en del av vår apps beteende för att bättre passa Catalina. I Catalina kräver Apple nu appar att begära tillstånd oftare, och eftersom Backblaze är en säkerhetskopieringsapplikation kräver vi mycket tillstånd. Därför kanske du märker fler systemmeddelanden när du installerar Backblaze på det nya operativsystemet.