Backup

Bild: 
Obegränsad backup

Säkerhetskopiering

Vi hjälper dig att skydda affärsdata. Distribueras enkelt över bärbara datorer och stationära datorer. Centralt hanterat. Säkra alla dina användardata för bara 800 kr / år per dator för obegränsad säkerhetskopiering. Obegränsad, prisvärd säkerhetskopiering av data Säkerhetskopierar automatiskt all användardata som standard. Inga prissättningsnivåer, inga överraskningar för din budget.

Automatiserad, kontinuerlig säkerhetskopiering till både PC och Mac.

Gratis hårddiskåterställning

Vi skickar en hårddisk med dina data var som helst i världen. Skicka tillbaka det för full återbetalning.
Webbaserad administratörskonsol

Skydd mot Ransomware

Att säkra dina data genom klientkryptering och 30 dagars återuppspelning säkerställer att ditt företag är skyddat från ransomware.
Single Sign-On SSO via G Suite (Google) eller Office 365 (Microsoft) tillgängligt för alla grupper.

Serverbackup

Servrar är komplicerade, säkerhetskopiering av dem behöver inte vara det. Med hjälp av den gemensamma lätt-touch-lösningen från Backblaze och CloudBerry har du nu en kraftfull säkerhetskopieringslösning som är enkel att använda, funktionsrik och prisvärd.

NAS-säkerhetskopia

Med hjälp av inbyggda integrationer från Synology, QNAP, TrueNAS och mer, kan du enkelt säkerhetskopiera och synkronisera dina NAS-data till B2.

Pålitlig och prisvärd

Vår B2 är 1/4 av priset på Amazon S3. Lätt tillgängligt och stöttat av SLA. Enkel prissättning utan prissättningsnivåer. Lagringsavgifterna är 100 kr / månad / Terabyte.