Kraftfull 4TB TrueNAS backup från 3995 kr

Storage server, freenas, säker lagring och backup

Vill du ha en lagringserver till företaget som är mer än en "vanlig" NAS du köper "rakt över disk" har vi riktigt prisvärda Dell storageservers med TrueNAS förinstallerat.

Du får en säker och snabb backup med många plugins, molnsynk och smidigt webgränssnitt som ger dig en oslagbar kontroll över dina backuper.

TrueNAS har ingen årlig licensavgift vilket gör att du sparar pengar.

Enterprise Grade Storage

TrueNAS använder ZFS-filsystemet, som gör att du kan vara trygg med att din data lagras på ett säkert sätt.

Det finns ZFS-alternativ för att skapa stripade enheter med flera diskar, speglade enheter och diskmatriser med två paritetsdrivningar.

Säkert och privat personlig Cloud Store med möjlighet att synkronisera mot valfri molntjänst typ Google drive eller liknande.

TrueNAS har inbyggt stöd för replikering, snapshots och rsync samt utökat stöd för tjänster som Nextcloud och Amazon S3. Har du en Mac? Du kan använda din TrueNAS som en tidsmaskin. Så här återställer du data från tidsmaskinskopier. Så här återställer du data från tidsmaskinskopier Det är väldigt enkelt att konfigurera Time Machine, säkerhetskopieringsprogrammet som levereras med varje Mac.

Virtualisering
Med den nuvarande versionen av TrueNAS kommer en hypervisor. Det innebär att du kan snurra upp så många instanser av Windows eller Linux direkt på din FreeNAS-server som din maskinvara tillåter.

Rock Solid, "Set and forget", superstabil programvara

FreeNAS sköter sig själv och håller koll på din hårdvara.När du har installerat FreeNAS-storageserver behöver du bara uppmärksamma dig om ett maskinvarufel eller en nödvändig uppdatering uppstår. Instrumentpanelen har telemetri inbyggd så att du har möjlighet att hålla ett vakande öga på din disk, nätverk eller CPU-användning. Du kan använda de inbyggda meddelandena för att skicka e-post till dig om fel uppstår.